Fraser Island och Airlie Beach

Just nu sitter jag pa mitt hostel i Airlie Beach. Det blir bara en kort rapport for jag orkar inte lagga upp bilder har. Vi anlande igar vid tio pa morgonen med buss fran Fraser Island. Vi spenderade fyra dagar pa on med familjen. Fraser Island bestar av endast sand, det sags vara mer sand pa on an i hela Saharaoknen! Stranden ar vagen och de sma vagarna i skogen ar sandvagar och ar valdigt haliga och manga kor fast. Det var valdigt haftigt!

Idag har vi varit pa en tre timmar lang kayaktur ut till Whitsunday Islands for lite snorkling osv. Det var lite av en besvikelse da man inte sag speciellt mycket av revet pga att det var for djupt sa man kunde inte se sa langt ner. Det stod aven i broschyren "spotting whales, dolphins and sea turtles". Vi sag tva havsskoldpaddor, det var allt och det kostade oss 70 $ (ungefar 420 kr). Men det var lite kul att paddla, fast jobbigt!!

Airlie Beach ar inte sa roligt som vi trodde for alla aktiviteter ar sa dyra. Sa eventuellt forsoker vi ta oss harifran vidare norrut lite tidigare.

Hoppas ni mar bra dar hemma! Saknar er saklart!
#1 - Eve

Men du såg en havssköldpadda :D!!! Var överlycklig :D!! Vill också!!