Sista morgonen på 261a nicholson street

Klockan är kvart i sju på morgonen och jag är vaken, det var längesen senast kan jag säga! Av någon anledning vaknade jag redan halv sex, kan ha att göra med att jag var väldigt kissignödig och efter att försöka hålla mig i en halvtimme inte längre fann någon återvändo utan fick klättra över alla sovande människor på golvet och ta mig ut till den stinkade toaletten. Nu har jag haft en kopp té och lite salamimacka och snart måste jag gå och packa för idag "punkt punkt punkt" lämnar vi Melbourne! Det känns lite konstigt för nicholson street har blivit vårt hem och om några timmar kommer våra namn strykas från whiteboardtavlan under "people living here". Kanske tur det för i natt var vi 10 couchsurfers vilket är lite i mesta laget när det kommer till sovplatser. Vi har i princip erövrat Liams rum vilket är ganska komiskt då vi helt spontant har börjar klaga på saker som att han har på sig skorna när han kommer in i "vårt" rum, slänger kläderna på golvet osv. Stackars, stackars Liam. Men vi vet att han älskar oss ändå.

¨
Senaste veckan har väl varit som tidigare veckor i detta hus. Fest, film och mat! I lördags var vi och såg en DJ som heter Bagraiders, de kommer härifrån och sången "Shooting Stars" har blivit lite av huset signum. Så självklart var vi tvugna att gå och se dem! Det var en ganska bra klubb och vi hade roligt. Annars så har det inte hänt så mycket, vi har varit på Screenworlds, en utställning på ACMI(Australian Center for the Moving Image), för typ tredje gången och lekt med tvspelen och deras Matrix-simulator. Kolla denna länken http://www.acmi.net.au/timeslice/Timeslice.htm?file=ts-20100322-057531b77b7081ac56d6d047dc82ba43.flv ganska coolt minsann. Den dagen sa vi även hejdå till Steve, vår första couchsurfing host som blivit en god vän.


Rolig bild som beskriver oss rätt bra tycker jag.


I måndags kom Ida som vi träffade i Sydney a LONG time ago! Hon flög hit från Cairns och sjävklart fixade vi in henne i vårt crib :) Även hon klämde in sig i Liams lilla rum. Och IDAG lämnar vi tre Melbourne och ger oss ut på fel sida av vägen längs med den berömda Great Ocean Road. I fredags la jag upp en annons på gumtree, en annonssida för olika städer i världen, om att vi ville hitta någon att dela bil med längs Great Ocean Road. Att lägga upp bild och nummer var lite av ett misstag insåg vi rätt snabbt då vi fick ett antal random sms och samtal med diverse förslag... Men till slut ringde två trevliga killar, Ajay och Bhavin från London som planerade att åka på onsdagen(idag) och komma tillbaka på fredag. Bara två dagar men vi tänkte att det var lika bra att ta erbjudandet så om cirka två timmar blir vi alla tre uppplockade i en Mitsubishi som de hyrt. Vi träffade Ajay igår för en pommes på McDonalds och han var trevlig så vi ser fram emot resan! Planen är att de släpper av mig och Carolin längst bort i andra änden så att vi kan ta oss vidare till Adelaide medan Bhav, Ajay och Ida åker tillbaka till Melbourne.


Jag tror det kommer bli awesome! Nu ska jag sluta skriva och gå och packa min väska... Inte min favoritsysselsättning direkt. Hrmm.